En kvinna blev viral för att dela den senaste trenden som omedelbart identifierar Millennials, och krig bröt ut

När trender försvinner skulle jag vilja säga att jag är ganska insatt, men idag stötte jag på en uppenbarelse som verkligen chockade mig.

Hulu

När trender försvinner skulle jag vilja säga att jag är ganska insatt, men idag stötte jag på en uppenbarelse som verkligen chockade mig.

Tydligen är Millennials nu lätta att upptäcka när de...Tydligen är Millennials nu lätta att upptäcka när de...

Tydligen är Millennials nu lätta att upptäcka när de…

Logotyp TV

Tydligen är Millennials nu lätta att upptäcka när de…

FRONT TUCK!!!FRONT TUCK!!!

FRONT TUCK!!!

@briannainreallife

FRONT TUCK!!!

Ja, Tan Frances favorit (aka Ja, Tan Frances favorit (aka

Ja, Tan Frances favorit (aka

Netflix

Ja, favoriten till Tan France (alias “French Tuck”). Stoppa bara in din skjorta framtill på byxorna, inte baktill.

Han, någonstans just nu:Han, någonstans just nu:

Han, någonstans just nu:

Netflix

Han, någonstans just nu:

@briannainreallife

Mina jeans är åtminstone inte tunna. Lämna mig ifred. #millennialsoftiktok#ålder#fashiontiktok

♬ Originalljud – Chris Dapkas

“>Brianna Archuletta, aka @briannainreallife, en 33-årig produktchef och innehållsskapare från Kansas City, skapade en video som delar de olyckliga nyheterna:

Archuletta berättade för BuzzFeed att hon fick reda på att frontböjen var en tusenårig sak när hon bläddrade igenom “Stop Dressing Like a Millennial”-videor på TikTok. Hon sa: “En av sakerna som nämndes var att sy framtill.” Några av de saker jag hittade var sidodelar, distressed skinny jeans och no-show strumpor (VAD!?).

@xomelissaleigh

#stygn med @Brianna Archuletta den här nyheten är TRAUMATISerande #millenial#genz

♬ Originalljud – Melissa Leigh

“>Archulettas video klistrades sedan in i en ny video av den oroliga användaren @xomelissaleigh, som sågs av över fem miljoner människor. I videon sa hon: “Whaaaat?!” Vad gör du mer med framsidan av din skjorta? Vad ska vi göra? Hjälp! Jag hade ingen aning.”

Millennials darrade.Millennials darrade.

Millennials darrade.

@xomelissaleigh

Millennials darrade.

Som om... saker och ting värmdes upp.  De kom för blod.Som om... saker och ting värmdes upp.  De kom för blod.

Som om… saker och ting värmdes upp. De kom för blod.

@xomelissaleigh

Som om… saker och ting värmdes upp. De kom för blod.

Med Mariah Careys ord sa de: Med Mariah Careys ord sa de:

Med Mariah Careys ord sa de:

@xomelissaleigh

Med Mariah Careys ord sa de: “Varför är du så besatt av mig?”

En generation Z'er En generation Z'er

En generation Z’er

@xomelissaleigh

A Generation Z har sagt alla “ja, faktiskt” och sagt att om du inte är en Millennial (förmodligen, om du är Generation Z), stoppar du antingen in din tröja hela vägen eller inte stoppar in den alls . De sa: “Millennials sticker bara fram, inte bak.” Nåja!

Men andra medlemmar i Generation Z reagerade ganska lugnt på hela diskursen och erkände att de också kan franska.Men andra medlemmar i Generation Z reagerade ganska lugnt på hela diskursen och erkände att de också kan franska.

Men andra medlemmar i Generation Z reagerade ganska lugnt på hela diskursen och erkände att de också kan franska.

@xomelissaleigh

Men andra medlemmar i Generation Z reagerade ganska lugnt på hela diskursen och erkände att de också kan franska.

Eftersom jag själv var en looker, vevade jag upp min popcornmaskin vid sidan av, men var återigen glatt förvirrad över vilken sida jag tillhörde:Eftersom jag själv var en looker, vevade jag upp min popcornmaskin vid sidan av, men var återigen glatt förvirrad över vilken sida jag tillhörde:

Eftersom jag själv var en looker, vevade jag upp min popcornmaskin vid sidan av, men var återigen glatt förvirrad över vilken sida jag tillhörde:

@xomelissaleigh

Eftersom jag själv var en looker, vevade jag upp min popcornmaskin vid sidan av, men var återigen glatt förvirrad över vilken sida jag tillhörde:

Melissa McCormick, den 28-åriga doktoranden som skapade den sammanfogade videon, berättade för BuzzFeed att hon redan har slutat tucka fram.  Hon sa, Melissa McCormick, den 28-åriga doktoranden som skapade den sammanfogade videon, berättade för BuzzFeed att hon redan har slutat tucka fram.  Hon sa,

Melissa McCormick, den 28-åriga doktoranden som skapade den sammanfogade videon, berättade för BuzzFeed att hon redan har slutat tucka fram. Hon sa,

Netflix

Melissa McCormick, den 28-åriga doktoranden som skapade den sammanfogade videon, berättade för BuzzFeed att hon redan har slutat tucka fram. Hon sa: “Jag har faktiskt redan slutat göra den främre tuckingen. Inte nödvändigtvis för att det är ett tusenårigt tecken, utan för att jag verkligen tycker om att känna till trenderna och prova dem själv.”

“Jag tvivlar inte på att jag kommer att göra det igen i framtiden för låt oss vara ärliga, att stoppa in en liten skjorta tar outfiten från en 2 till en 10.”

Tillade hon, Tillade hon,

Tillade hon,

@xomelissaleigh

Hon tillade: “Folk i mina kommentarer låter mig veta att förutom den främre pintucken, finns det också en bakre pintuck, en bh pintuck och ungefär en miljon andra typer av “tucks” som jag inte visste om.” hon har rätt. Det finns nu till och med märken som erbjuder en sömlös “crop tuck” (det är i princip en bh-tuck, men med ett band istället):

“Jag känner att jag måste bära runt på en ordbok för att komma ihåg alla dessa saker… vilket låter precis som vad min mamma skulle säga,” tillade McCormick.

Jag vill inte spåra ur, men jag är personligen fascinerad av att det finns en sådan uppfinning... för det här var min lösning på en överdimensionerad skjorta som barn:Jag vill inte spåra ur, men jag är personligen fascinerad av att det finns en sådan uppfinning... för det här var min lösning på en överdimensionerad skjorta som barn:

Jag vill inte spåra ur, men jag är personligen fascinerad av att det finns en sådan uppfinning… för det här var min lösning på en överdimensionerad skjorta som barn:

Getty bilder

Jag vill inte spåra ur, men jag är personligen fascinerad av att det finns en sådan uppfinning… för det här var min lösning på en överdimensionerad skjorta som barn:

Och till Archuletta, skaparen av den ursprungliga videon, sa hon att hon inte ger upp det främre vecket än.  Hon sa till BuzzFeed: Och till Archuletta, skaparen av den ursprungliga videon, sa hon att hon inte ger upp det främre vecket än.  Hon sa till BuzzFeed:

Och till Archuletta, skaparen av den ursprungliga videon, sa hon att hon inte ger upp det främre vecket än. Hon sa till BuzzFeed:

@briannainreallife

Och till Archuletta, skaparen av den ursprungliga videon, sa hon att hon inte ger upp det främre vecket än. Hon sa till BuzzFeed: “Jag kommer definitivt att hålla fast vid mitt veck på framsidan. Även om det kanske inte är den mest aktuella stylingmetoden, tror jag att det är viktigt att tolka trender utifrån vår egen känsla för stil… Jag är inte så orolig för vart detta tar mig ur ett visuellt åldersbedömningsperspektiv.

“Jag har också några smala jeans kvar (de passar bättre med höga stövlar!), och alla mina toppar passar inte perfekt med mina jeans med hög midja”, sa hon. “Vi har alla gått igenom olika faser av moderegler. Ju äldre vi blir, desto mindre bryr vi oss om att följa dem vi inte gillar.”

Allt jag vet är att jag blir mindre och mindre uppdaterad för varje dag.  Men jag är tacksam mot internet som underhåller och informerar mig.Allt jag vet är att jag blir mindre och mindre uppdaterad för varje dag.  Men jag är tacksam mot internet som underhåller och informerar mig.

Allt jag vet är att jag blir mindre och mindre uppdaterad för varje dag. Men jag är tacksam mot internet som underhåller och informerar mig.

Rez-art / Getty Images/iStockphoto

Allt jag vet är att jag blir mindre och mindre uppdaterad för varje dag. Men jag är tacksam mot internet som underhåller och informerar mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *